Näkyminen on olemassaoloa
Tornionlaakson Neuvosto viettää 30-vuotisjuhlavuottaan tänä vuonna. Paljon on tapahtumassa, strategiaa uusitaan, työskentelytapoja kehitetään, verkostoja päivitetään. Juhlavuosi huipentuu avoimeen 30-vuotisjuhlaseminaariin, josta tiedotetaan myöhemmin.

Ulospäin näkyvin uudistus on kuitenkin käsilläsi, neuvoston uudet nettisivut on vihdoin julkistettu.
Töitä nettisivujen parissa on tehty heti siitä lähtien kun astuin toiminnanjohtajan remmiin syyskuussa 2016. Työ on ollut mittava ja kaikki on laitettu uudelle pohjalle.

Nettisivuilla halutaan tehdä neuvoston toiminta näkyvämmäksi erityisesti Tornionlaakson asukkaille, yhteistyökumppaneille ja tiedotusvälineille. Se toimii myös neuvoston hallituksen työalustana.

Sivuilla on linkki myös jäsenkuntien kotisivuille, kuntien kotisivuilta löytyvät mm. jäsenkuntien tapahtumat.

Näillä sivuilla tullaan kertomaan neuvoston ajankohtaisista asioista. Sivuilla julkaistaan myös blogeja säännöllisesti.

Neuvoston facebooksivut ovat myös auenneet, käy tykkäämässä ja jakamassa sivuja, jotta tietoisuus leviää mahdollisimman laajalle.

Kotisivuun on kytketty myös twitter, päivitykset tulevat näkyviin käyttämällä tageja #tornionlaaksonneuvosto ja vastaavasti ruotsiksi #tornedalsrådet (huomaa å-kirjain).

Nettisivut eivät ole koskaan valmiit, näitä tullaan muokkaamaan ja kehittämään pitkin matkaa. Ja jos herää kommentteja tai parannusehdotuksia, ole yhteydessä!

Hyvää 30-vuotisjuhlavuotta ja vuoden 2017 jatkoa!

Marko Varajärvi
toiminnanjohtaja, Tornionlaakson Neuvosto