Kiinnostaako näköalapaikka Pohjoismaiseen yhteistyöhön!

Tornionlaakson neuvosto vahvistaa toimintaansa ja hakee

KULTTUURIKOORDINAATTORIA kehittämään jäsenkuntien rajat ylittävää kulttuuriyhteistyötä.

Yhteinen kulttuuri, historia ja perinteet ovat Tornionlaakson vahvuuksia joihin rajat ylittävä yhteistyö perustuu. Tornionlaakso käsittää Ruotsin ja Suomen rajakunnat sekä kolme norjalaista rajakuntaa, jotka kveenikulttuuriperinnön kautta kuuluvat Tornionlaaksoon.

Kulttuurikoordinaattori työskentelee yhdessä erilliseen Leader -hankkeeseen palkattavan projektipäällikön kanssa. Tehtävänä on Suomen ja Norjan jäsenkuntien kulttuuritapahtumien kartoittaminen, yhteisen toimintamallin kehittäminen kulttuuritapahtumien markkinointiin, kohderyhmänä Tornionlaakson neuvoston jäsenkuntien asukkaat sekä matkailijat. Tärkeä osa-alue tulee olemaan nuorisoon suuntautuva työ, toiminnan tavoitteena on kasvattaa nuorison tietoisuutta ainutlaatuisesta Tornionlaaksolaisesta kulttuuriperinnöstä. Tämän lisäksi kulttuurikoordinaattorin tehtäviin kuuluvat Tornionlaakson vuosikirjan toimittamiseen ja julkaisuun liittyvät avustavat tehtävät sekä muihin viestintään ja tiedottamiseen liittyvät tehtävät. Kulttuurikoordinaattori avustaa myös erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisessä.

Työn kesto on 16 kk, työ alkaa 1.11. tai sopimuksen mukaan. Työaika toteutuu 100 %:lla työpanoksella.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa koulutusta tai muutoin hankittua alan vahvaa osaamista sekä laajaa tuntemusta ja käytännön osaamista Tornionlaaksolaisen kulttuurin parista. Hakijalta odotetaan myös kokemusta itsenäisestä työskentelystä, yhteistyökykyjä, ongelmanratkaisutaitoja, kokemusta rajayhteistyöstä sekä aitoa kiinnostusta Tornionlaakson kehittämiseen. Työ edellyttää matkustusvalmiutta sekä mahdollisuutta työskennellä toisinaan myös iltaisin. Hakijalta edellytetään hyvää suullista ja kirjallista ruotsin ja suomen kielen taitoa, norjan kielitaito katsotaan eduksi. Kokemus Leader- ja Interreg- rahoitteisista hankkeista katsotaan hakijalle eduksi. Palkasta neuvotellaan rekrytointiprosessissa etenevien kanssa. Työssä on 4 kk koeaika.

Toimipaikka sijaitsee Haaparannalla tai sopimuksen mukaan muualla Tornionlaakson neuvoston jäsenkuntien alueella, eli Övertorneålla, Pajalassa, Kiirunassa, Torniossa, Ylitorniolla, Pellossa, Kolarissa, Muoniossa, Enontekiöllä, Storfjordissa, Kåfjordissa tai Nordreisassa,

Viimeinen hakupäivä 15.10.2021

Katso lisää TE-toimiston sivuilta linkki hakuilmoitukseen.

Työpaikkailmoitus kulttuurikoordinaattori, Tornionlaakson neuvosto

Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen:

tuula.ajanki@haparanda.se

 

Lisätietoja:

Tuula Ajanki

+358 40 614 7224 tai +46 72 251 88 80