Kiinnostaako näköalapaikka Pohjoismaiseen yhteistyöhön!

Tornionlaakson neuvosto vahvistaa toimintaansa ja hakee

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ syksyllä 2021 aloitettavaan Leader hankkeeseen Kulttuuri ja perinteet yhdistävät kolme maata.

Tornionlaakson yhteinen kulttuuri ja historia ovat yhdistävä voima johon rajat ylittävä yhteistyö perustuu. Tornionlaakso käsittää Ruotsin ja Suomen rajakunnat sekä kolme norjalaista rajakuntaa, jotka kveenikulttuuriperinteen kautta kuuluvat Tornionlaakson yhteyteen. Leader -alueen kunnat Haaparanta, Övertorneå ja Pajala sekä Kiirunan kunnan itäiset osat Vittangi ja Karesuando käyvät tiivistä yhteistyötä suomalaisten rajakuntien kanssa.

Projektin tavoite on kartoittaa kuntien kulttuuritapahtumat, rakentaa yhteinen toimintamalli, jonka avulla tiedotetaan tapahtumista sekä Tornionlaakson kuntien asukkaille kuin myös matkailijoille. Tärkeä osa työtä on kasvattaa nuorison tietoisuutta ja ylpeyttä Tornionlaakson kulttuuriperinnöstä. Panostaminen nuoriin tapahtuu juuri tällä kohderyhmälle suunnattujen työpajojen kautta.

Hankkeen kesto on 16 kk, työ alkaa 1.11. tai sopimuksen mukaan. Työntekijän palkkauksen ehtona on  myönteinen rahoituspäätös Jordbruksverketistä. Projektityöntekijän työaika on 70 % työpanos.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa koulutusta tai muutoin hankittua alan vahvaa osaamista sekä laajaa tuntemusta ja käytännön kokemusta Tornionlaaksolaisen kulttuurin parista. Hakijalta odotetaan myös kokemusta itsenäisestä työskentelystä, yhteistyökykyjä, ongelmanratkaisutaitoja, kokemusta rajayhteistyöstä sekä aitoa kiinnostusta Tornionlaakson kehittämiseen. Työ edellyttää matkustusvalmiutta sekä mahdollisuutta työskennellä toisinaan myös iltaisin. Hakijalta edellytetään hyvää suullista ja kirjallista ruotsin ja suomen kielen taitoa. Kokemus Leader-rahoitteisista hankkeista, toiminta-alueesta sekä Leader-työskentelystä katsotaan hakijalle eduksi. Palkkaus on Leader -rahoitushankkeiden mukainen. Työssä on 4 kk koeaika.

Toimipaikka sijaitsee Haaparannalla tai sopimuksen mukaan muualla Leader Tornedalen alueella eli Övertorneålla, Pajalassa tai Kiirunassa.

Viimeinen hakupäivä 15.10.2021

Hakemus kokonaisuudessaan TE-toimiston sivuilla linkki hakuilmoitukseen.

Työpaikkailmoitus projektipäällikkö, Tornionlaakson neuvosto

Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen:

tuula.ajanki@haparanda.se

Lisätietoja:

Tuula Ajanki

+358 40 614 7224 tai +46 72 251 88 80